НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

Следващата ни тематична вечер ще ни отведе на повече от 10 000 км от родината ни. "Night of Down Under" ще бъде посветена на банди, които са базирани в Австралия, Нова Зеландия и целия регион наречен Океания. Възможно е да не сте добре запознати с много от групите, които са от там, или да сте, но всъщност да не знаете за този факт. AC/DC, Parkway Drive, Airbourne, Destroyer 666, Ulcerate, Beastwars, Darker Half, Rose Tattoo, Mortal Sin, Dawn Of Azazel и други ще ви посрещнат в четвъртъчната вечер. Започваме в 21:00, вход свободен. В полунощ от томболата ни ще бъде избран един от посетителите ни, който ще се сгрее с питие. Все пак в Океания може да е лято, но тук студът ни сковава и трябва да се вземат мерки!

 

"Първият беше най-добър!" Думи, които сте чували от ваши познати и приятели за албумите на групите, които слушате. Има случаи където е така, има и други където бандата открива себе си след известно време. За тази тематична вечер ще наблегнем само на първите албуми на групи, издигнали се главоломно след тези издания. 3 ноември, The Black Lodge, "First albums night". Metallica, Rainbow, Amaranthe, Alice in Chains, Death, Iron Maiden, KoЯn, Pearl Jam, Mayhem и още много други ще може да чуете, когато удари 21:00 в четвъртъчната вечер. Вход- свободен и томбола с награда в полунощ.

 
"Candy apples and razor blades, little dead are soon in graves!"
Цитатът е от песента „Halloween" на небезизвестните основоположници на хорър пънка Misfits! Такива парчета(а и не само) ще звучат навръх Хелоуин в добре познатата ни "Ложа".
Ние, Nick D'Monicus и S.A. Decay от Dreg Starz ще се погрижим за музикалното настроение! Какъв по-добър повод от Хелоуин за нас да подгреем преди предстоящите ни в същата седмица три концерта с немските рок ‘н ролери Double Crush Syndrome, с които свирихме през октомври в Германия! Длъжни сме да отбележим подобаващо този мрачен празник! Стилово музикално ограничение няма да има, можете да поръчвате песни! Маскировката не е задължителна, но за всеобщия зомби-комфорт(а и вашия личен), ще е добре да се понамацате!

Вход: 2 тикви + череп от неродено зомби!
Няма, естествено
Начало: 21:00 ч.

 

Featurings. Това е главната дума, която ще определи следващата ни тематична вечер. На 27 oктомври ще се насладите на 3 часа, които ще бъдат съставени от парчета с гост вокалисти от други групи. Възможностите са безкрайни, както можете да се досетите и ще наблегнем на възможно най-голямото разнообразие, за да остане всеки доволен. Blind Guardian, Halford, Ayreon, Hacktivist, Within Temptation, Taake, Gojira и още ще могат да бъдат чути докато отпускате след работния ден с бира в ръка. Началото ни е зададено за 21:00ч., а входът ни е безплатен. В полунощ някой от вас ще си направи един дует с питие по избор от бара! Featurings Night, защото с гости е по-весело!

 

След като наваксахме изпуснатото през лятото е време да се пренесем в есента. Втората ни тематична вечер ще бъде озаглавена "Songs of the Autumn" като можете да се досетите за нейната тематика. По-мрачният чар на месеците от третата четвъртина на годината ще обвие бара ни като изпопадалите листа по улиците. А за да се стоплим в това студено време, с по чаша питие (или пък повече от едно), ни трябва и музика. Ще ви снабдим с музикалното оформление на Type O Negative, Eternal Tears of Sorrow, Opeth, Katatonia, Leave's Eyes, Еnsiferum и много други! Началото е от 21:00ч., вход - свободен, а в полунощ един от вас ще си спечели почерпка от нашия бар. Нека заедно да усетим ранните есенни трепети в правилната компания!

 

С края на лятото идва и началото на сезона при нас в метъл бар The Black Lodge. Затова от октомври и ние слагаме отново началото на нашите тематични вечери. За загрявка през новия сезон ще започнем с една сборна комбинация на най-доброто от метъл сцената през лятото на 2016-та година. Под наслова "New Season Opening", oт колоните ни ще звучат Chelsea Grin, Deadlock, Equilibrium, Delain, Sodom, Running Wild, Tesseract и много други. Елате да се отдадем на 3 часа от най-качествените песни за последните 4 месеца с бира (или нещо по-твърдо) в ръка и да загреем за следващите тематични партита. Както винаги, началото е в 21:00ч., вход свободен и традиционната ни томбола в полунощ, от която някой от вас ще си спечели пийване на бара. Be there or be square!

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки