НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

По случай предстоящия концерт на Toxic Holocaust, Axecutor и Coprostasis ще заформим една New Wave Of Thrash Metal Night на 8-ми юли(петък) в метъл бар The Black Lodge. Освен гореспоменатите американци(разбира се, че ще пускаме и парчета на двете родни групи), ще можете да чуете банди като Municipal Waste, Warbringer, Evile, Havok, Skeletonwitch, Bonded by Blood, Violator, Gama Bomb и много други. Един от клиентите ще си тръгне и с безплатен пропуск за концерта от традиционната ни томбола.
Начало 22:00ч. Вход - свободен!

 

На 16-ти юли(събота) в метъл бар The Black Lodge на гости ще ни бъде екипът на Rockstadt Extreme Fest! Те ще организират за вас яко Warm Up Party със специален DJ сет, включващ банди, които са свирили или ще свирят на фестивала, плюс класики от всички поджанрове на метъл музиката. Освен промоционални материали, които ще получите, само тази вечер ще се продават и ограничен брой билети за фестивала на цена 95 лв.(при официална цена 108 лв.).
Поканата от тяхна страна звучи така: So come say "hi", let's have a beer and headbang the night away! We're more than excited to meeting our bulgarian brothers and sisters.

 
ЛЯТНО РАБОТНО ВРЕМЕ!
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ЩЕ РАБОТИМ СЪС СТАНДАРТНОТО НИ ЛЯТНО РАБОТНО ВРЕМЕ - САМО В ПЕТЪК И СЪБОТА ОТ 18:00 ч. ИМАМЕ МАСИ И ОТВЪН.
ЗА ПРОМЕНИ И ИЗВЪНРЕДНИ РАБОТНИ ДНИ ЩЕ УВЕДОМЯВАМЕ СВОЕВРЕМЕННО.

black_lodge_logo
 

На 12 май в "The Black Lodge" ще посветим вечерта на албуми, които навършват по 10, 20 или 30 години от своето издаване. Колкото повече времето лети, толкова повече можем да използваме отминалите години, за да се насладим на музиката, която ни оставят. Ще чуем култови песни от не по-малко култови албуми от 1986-та, 1996-та и 2006-та година. Да загатнем поне малко - в бара ще звучат: Iron Maiden, Kreator, Metallica, Cannibal Corpse, Sepultura, Type O Negative, Insomnium, Rhaposdy of Fire и много други. Началото е в 21:00 със свободен вход и томболата ни в полунощ за алкохолна почерпка.

 

На 21 април малко ще разчупим формата за тематични вечери в "The Black Lodge". Вечерта ще ни е озаглавена Old vs. New, като ще чуете по 2 парчета от групи, които през времето са променили осезаемо своето звучене. Както знаете, с годините доста от тези банди се модернизират и сменят тотално поджанра или просто се придържат към модата. Ще чуете групи като: Megadeth, Lacuna Coil, Anthrax, Dimmu Borgir, Within Temptation, Helloween и много други. Едно парче от стар период и едно от нов на всяка група. Вие ще си прецените кое повече ви допада. Започваме в 21:00 с вход свободен и традиционната ни томбола с алкохолна награда в полунощ.

 

Тематичната вечер на 14 април в "The Black Lodge" ще бъде посветена на Folk/Pagan/Viking метъла, който има една доста стабилна световна фен база. Всеки е чувал за преплитането на фолклорните мотиви и вмъкването на митични образи в тези поджанрове. Именно това ги прави толкова уникални и интересни за слушателите. Смятаме, че се досещате какви групи ще звучат през тези 3 часа, но за справка - някои от тях ще са: Аркона, Amon Amarth, Ensiferum, Eluveitie, Orphaned Land, Myrath, Skyclad и доста други големи и малки имена. Започваме в 21:00, вход свободен и традиционната ни томбола в полунощ, в която някой от вас ще спечели безплатно пийванe.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки