НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

Нов век, и не само! Точно така! На 25 февруари, в „The Black Lodge" ще си припомним кои бяха най-култовите жанрове и интересни групи, които заплениха душите на метъл обществото между 2000 и 2010 година. Вечерта „The New Millenium" ще ви предложи това: един период, който бе изпълнен с всевъзможни нови щуротии, но все пак имаше и нещо от изминалите десетилетия, за да не се предприема прекалено голям скок. Ще чуем интересни извадки от групи като Amon Amarh, Nightwish, Firewind, Rotting Christ, Lamb of God, August Burns Red, Deathstars и още доста други, които запазваме в тайна.
Началото ни е в 21:00ч., вход свободен и томболата ни в 00:00ч.

 

Вечерта на 18 февруари в "Тhe Black Lodge" ще се насладим на 3 часа музика от един стил, служещ за основа на много други подстилове в метъла. Става дума за големия, класически Heavy Metal! Много от нас са започнали именно с този жанр музика, който по-късно ги е открехнал към изобилието от музикални групи, чакащи да бъдат намерени. Ще чуем едни от най-култовите банди и солови изпълнители, съответно с техните им собствени проекти, донесли им слава и вечен спомен в сърцата на феновете. Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, Rainbow, Dio, Motorhead, Accept, Savatage, Twisted Sister и още много други ще звучат в бара ни след залез слънце. Началото, както винаги е от 21:00 със свободен вход и томболата ни в полунощ. Нека заедно да си припомним класиките, които ще живеят завинаги.

 

Бруталност, агресия и изнасилване на сетивата. Ето това ви очаква на следващата тематична вечер в метъл бар The Black Lodge, която ще посветим на най-екстремните сред екстремните банди. Касапницата ще се състои на 11.02.2016 /четвъртък/. За подпомагането на мозъчните ви кръвоизливи главна роля ще играят банди като MORTICIAN, MARDUK, THE BERZERKER, INFERNO, ABOMINABLE PUTRIDITY, AVULSED, DYING FETUS, ALGOR, PROSTITUTE DISFIGUREMENT, AWAITING THE AUTOPSY, INFIDEL и много други от световната дет, грайнд и блек метъл сцена.
Началото е 21:00 ч., а традиционната ни томбола с награда - в полунощ. Входът е свободен, ако ви стиска...

 

След като направихме обзор на миналата година, време е да се върнем доста по-назад до 90-те. "The 90's Night" в „The Black Lodge" ще ви пренесе 15 до 25 години в миналото, когато са се създали добра бройка албуми в различните стилове метъл. Несъмнено това е един силен период, който също дава началото на нови подстилове на тежката музика. На 4 февруари ще чуем музика от Alice In Chains, Sepultura, Rammstein, Paradise Lost, Grave Digger, Cradle Of Filth, Blind Guardian и много други. Началото е в 21:00 с вход свободен и традиционната ни томбола в полунощ с награда - една приятна алкохолно заредена напитка.

 

На 21. януари(четвъртък) ще направим подгряващо парти за концерта на PRIMORDIAL. Ще можете да чуете подбран плейлист с по-добрите парчета на групата, а в полунощ някой от клиентите на бара ще спечели пропуск за концерта им на 29. януари в клуб LIVE & LOUD. Начало 21:00 ч и вход свободен!

 

След като първата ни тематична вечер за 2016-та е вече факт, следващата такава ще ни върне една крачка назад във времето за един обзор на албумите, които бяха „призовани" тогава. The Best of 2015 Night ще се проведе на 14 януари и в нея ще направим ревизия на най-доброто от предната година. Ще чуете групи като Amorphis, Children Of Bodom, Enforcer, Hate, Lamb Of God, Nightwish, Iron Maiden, W.A.S.P., Slayer и много други. За всеки по нещо, както се казва. Началото - както винаги е в 21:00 с вход свободен. А в полунощ - томболата, от която някой наш посетител ще си спечели пийване. Нека запомним 2015-та с добрата музика.

 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки