НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside
Винаги съм смятал, че всяка новина с повече от един препинателен знак в заглавието изглежда кичозно. Този път обаче си имам оправдание. На 28.04.2009 ще ви се напълни главата с препинателни знаци. На този ден, който със сигурност ще остане в историята като национален празник, aeonbeat от раздаващото бутилки Rawk'N'Roll ще погали зажаднелите ни душици със стоунър, сайкадуум, слъдж, дезърт рок и 'секви други козмик глезотии. Както казваха преди (доста) време момчетата от Pentagram - "Be forewarned". Вход свободен.
 
destructionНемските траш колоси Destruction ще ни зарадват с присъствието си в The Black Lodge веднага след тяхното софийско шоу на 01.05.2009. Носете си металните гащи. Входът е 2 лв.
 
На 16.04.2009 ще можете да поскачате на воля в любимия на целокупния български народ бар. Подготвили сме ви всякакви видове скоклива музика. Входа си е изцяло свободен. Ако ви сърбят краката и ушите за едно алтернативно метъл преживяване посветено на куфеенето като изкуство, моля заповядайте.
 
Скъпи съотечественици, щастлив съм да ви съобщя, че на 23.04.2009 от 21:00 господата VJ Magistus и WILL ще ви смажат с тежки промишлени звуци. Разбирам, че сега гледате името на този ивент и си викате "Абе, тоя Бабата съвсем изтрещя", но единствения начин да разберете за какво става въпрос е да дойдете на място. Ясно е само, че ще е оглушително, индустриално, dark wave и power ebm. Вход свободен.
 
Българският фен клуб на Iron Maiden реши да проведе следващата си сбирка в The Black Lodge. Като казвам сбирка имам предвид пиянска оргия с много Maiden, дефлориране на девици, бой с брадви и състезания по надповръщане. Малко се размечтах, зачертнете това за девиците, брадвите и повръщането. Обаче пиене и Maiden ще има в изобилие, това ви го обещавам. Паметното събитие ще се състои на 21.04.2009, вторник в любимия на всички металопоклонници бар. Амин.
 
jack-danielsФакт е, че всички обичаме Jack Daniel's, но факт е и че не всички можем да си го позволим. Факт е също така че всички (е поне някои от нас) искат да покажат китарните си способности пред публика. Е, тези две не съвсем свързани неща са вече възможни в The Black Lodge с любезната подкрепа на Jack Daniel's. The Black Lodge обявява Jack Daniel's hours - всяка сряда, между 20:00 и 24:00. В тези часове, всеки който си купи Jack Daniel's на специалната, много далаверска цена, ще може веднага (добре де, след като първо си пийне от гърло-галещатата напитка) да грабне брадвата и да покаже какво може. Две в едно както бихме казали ако продавахме кафе или прах за пране - хем евтин Jack, хем миг слава. Вие сте на ход.
 
<< Начало < Предишна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки